T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BİSMİL - Yukarısalat Ortaokulu

Okul Müdürümüz Mehmet SÜLUN'den Kadir Gecesi Mesajı

        "Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olduğu Rabbimiz tarafından Kur'an-ı Kerim'de bildirilen Kadir Gecesi'ne ulaşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz."

Kadir Gecesi, Cenab-ı Hak tarafından kâinatın ve var oluşun özeti olan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Bu gece, aramızdaki sevgi, saygı ve bağışlama duygularının hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânıdır. Bu mübarek gecede, birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz için, zulüm altında bulunan yakın ve uzak ülkelerdeki tüm Müslüman Kardeşlerimiz için sevginin, barışın ve huzurun hâkim olması en büyük dileğimizdir.

Bu duygularla öğretmenlerimizin,öğrencilerimizin ve değerli velilerimizin Kadir Gecesi'ni kutlar, bu özel gecenin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlıklı günler, iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini temenni ederim.

 

05-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 22:46 - Görüntülenme: 74
  Beğen | 4  kişi beğendi